Pénzdömping kkv-knak – Székesfehérvár

Sürgősen vegyük fel a pénzt!

2021. október 21.

FMKIK Székház, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Tematika nyomtatása

Még év végéig biztosan maradnak az elhanyagolható nagyságú vagy O-kamatozású hitelek a gazdaságot újraépítő támogatott programoknak köszönhetően. Aki tudja, azonnal vegye fel az inflációnak fittyet hányó támogatott hiteleket!
Jelentős pénz ömlik a gazdaságba a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítására a kkv-k talpra állásához, megerősödéséhez. A növekvő infláció ellenére a kamatokat rendkívül alacsonyan tartó kormányzati pénzeken kívül megindultak az új EU-pályázati kiírások isÚjra lehet vissza nem térítendő támogatásokhoz jutni, ami a nem forráshiányos cégek számára a legelőnyösebb!  Nagyon előnyös képzési támogatás nyílik! A most még bőséges választékról előadással, és személyes konzultáció keretében számolnak be a Pénz, de honnan? konferencia előadói.
Ne hagyja ki a konzultációs segítséget, a cégére testre szabott pénzügyi tanácsokat!

Várjuk a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozókat, egyéni vállalkozókat! Kezdőket és újrakezdőket is! Minden forrásról, támogatásról a legfrissebb információkat hozzuk.  

 A konferencia térítésmentes, csak regisztrálni kell!

Pénzdömping kkv-knak

Sürgősen vegyük fel a pénzt!


R
egionális roadshow kkv-döntéshozóknak
p
P

Székesfehérvár (Közép-Dunántúl Régió)
(Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém Megye) 

P

Időpont: Október 21. csütörtök.  9.30–13.50

Helyszín: FMKIK Székház, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Részvételi lehetőségek: csak helyszínen

Újra válogathatunk a vissza nem térítendő pályázatokból!

Már csak év végéig bőséges választék a majd O-kamatos hitelekből!

Új pénzforrásokról friss tájékoztatás a konferencia előadóitól!

 P

A konferencia és konzultáció térítésmentes, csak regisztrálnia kell!

A helyszínre kérjük, hozza magával a védettséget igazoló okmányát!

Program

Regisztráció: 9.00–tól

9.30–9.35 Előadók bemutatása, programismertetés

9.35–9.55 A helyi kkv-k előtt álló kihívások.
Radetzky Jenő elnök, Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

9.55–10.20 Új fejlesztési ciklus, új EU pályázati források. Mit kell róluk tudni, hogy ne maradjon le?
Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

10.20–10.35 Milyen lehetőséget jelent a tőkefinanszírozás a KKV-k számára? Az EKO konzervgyár generációváltás sztorija tőkebevonással.
Láving Gusztáv befektetési igazgató, Hiventures

10.35–10.55 Értékes adóforintok és támogatások a kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalkozásoknak.
Szmollár Katalin osztályvezető, Tájékoztatási és Innovációtámogatási Főosztály, K+F Innovációs Osztály, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

10.55–11.15 Modern Vállalkozások Programja. Közösség a digitális vállalkozásokért.
Koleszár Péter vezető IKT tanácsadó, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Programja
P

11.15–11.50 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

 P

11.50–12.15 Széchenyi kártya Program GO. Még jobb feltételekkel, mint eddig.
Farkas Mátyás vállalatfinanszírozási szakértő, businesspower.hu

12.15–12.30 Milyen pályázati források érhetőek el innovációra és beruházások támogatására?
Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

12.30–12.50 Kezességvállalás könnyítetten. Állami garanciavállalással.
Rózner Anna üzletfejlesztési igazgató, Garantiqa Hitelgarancia Zrt.  

12.50–13.10 Az aktuálisan igénybe vehető foglalkoztatási és képzési támogatások.
Zsuffa Ákos, a Felnőttképzési Szövetség elnöke 

13.10–13.30 Új országos Mikrohitel program, 15 éves futamidővel. Helyieknek saját forrásból származó hitelek széles választéka.
Vonnák Péter üzletfejlesztési igazgató, Székesfehérvár Regionális Vállalkozás-fejlesztési Alapítvány

13.30–13.50 Konzultáció az előadókkal

Előadóinkról bővebbet itt találhat.

 P

Személyes konzultáció az előadókkal!

Ingyenes részvételű konferencia, csak regisztrálni kell!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

FMKIK Székház, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.