Pénzeső mikro- és kisvállalatoknak

Elérhető kedvezményes hitelek, vissza nem térítendő támogatások, pályázatok mkv-k számára

Időpont: 2012. június 04. , Helyszín: BKIK Székház (Budapest,I.kerület, Krisztina krt.99.)
Látványos mennyiségű és fajtájú támogatott, és vissza nem térítendő hitel és pályázati források között válogathatnak a mikro- és kisvállalkozások. Számos intézmény nyújt számukra finanszírozási segítséget, ahhoz kapcsolódó szolgáltatást. 
A konferencia egybegyűjtötte az mkv-k számára elérhető finanszírozási segítségeket, melyeket a kormány, az EU-s pályázatok, a bankok, az érdekképviseleti szervezetek és egyéb intézmények nyújtanak. Az igénybe vehető finanszírozási formákról, azokhoz jutás feltételeiről tájékozódhatnak, konzultálhatnak a szakértőkkel a konferencián résztvevők.

.  

Pénzeső mikro- és kisvállalatoknak
Elérhető kedvezményes hitelek, vissza nem térítendő támogatások, pályázatok, segítségek, szolgáltatások mkv-k számára

A BKIK és a Piac&Profit közös konferenciája

A BKIK önkéntes tagoknak a részvétel térítésmentes.*

(Felhívjuk figyelmüket, hogy a térítésmentes részvételhez nem elegendő a regisztrált tagság.)

 

Tematika

9.30─09.50
Az MFB vállalkozási hitelprogramjai, az Új Magyarország kkv- és agrárhitel programjai a bankokon és hitelközvetítőkön keresztülSebők Orsolya, a Piac & Profit főszerkesztő-helyettese.

09.50─10.20
Pályázatok mkv-knak az Új Széchenyi Terv keretébenLőrik Andrea, az UnioTender Europa Kft. szakmai vezetője. (Az mkv-k számára rendelkezésre álló és várható EU-pályázati programok részleteses ismertetése, a pályázóképesség kritériumai.)

10.20─10.40
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés. Recessziós környezetben is a hitel adhat lendületet a vállalkozásoknak  ─ Harnóczi György, az OTP Bank MKV termékszakértője. (Hitelajánlatok likviditási problémák kezelésére, beruházásra, szabad felhasználásra.)
Új lehetőség a kkv szektorban: Vállalati tanácsadás EU forrásból  ─ Ikvai-Szabó Imre, az OTP Bank termékfejlesztési szakértője

10.40─11.00 Konzultációs és kávészünet

11.00─11.30
A kkv-szektor finanszírozása a Széchenyi Kártya segítségévelKrisán László, a KA-VOSZ elnöke. (Széchenyi Kártya, Széchenyi Forgóeszköz-hitel, Széchenyi Beruházási Hitel, Széchenyi Támogatást Megelőző Hitel, Önerő Kiegészítő Hitel, Agrár Széchenyi Kártya.)

11.30─11.50
Támogatott innováció. K+F pályázati lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretében ─ dr. Szabó Bence, az Euro Pályázat Kft. ügyvezető igazgatója

11.50─12.10
Vállalkozást támogató garanciatagság ─ Antalffy Gábor, a KISOSZ elnöke. (A vállalkozói érdekképviseleti szervezet szolgáltatásai.)

12.10─12.30
Vállalkozásfejlesztési hitellehetőségek az első hazai újbanktól ─ Dakó Andrea, a MagNet Magyar Közösségi Bank partnerkapcsolati igazgatója. (Mikro- és kisvállalkozói felelős, transzparens közösségi hitelek és az államilag támogatott Új Széchenyi Hitel.)

12.30─12.50
Kkv-k finanszírozása fejlesztési tőkebefektetéssel ─ Jávor László, a Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója

12.30─12.50
A Széchenyi Programiroda bemutatásaVeres László, a Széchenyi Programiroda Vállalkozásfejlesztési Tanácsadója

13.00 Konzultáció 
A helyszínen a Szakmai Partnerek munkatársai asztaluknál várják az érdeklődőket. A MagNet Bank Zrt. a közösségi hitelek keretében igénybe vehető hitellehetőségekkel kapcsolatban nyújt személyes tanácsadást.

Részvételi díj 9000 Ft+ áfa (Frissítőitalok, aprósütemény, ebéd, előadások prezentációi, résztvevők listája)
* A BKIK önkéntes tagoknak a részvétel térítésmentes. Kérjük a regisztrációs űrlapon a kedvezmény rovatban, válassza a BKIK tagság opciót.


 

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2012. május 23-ig (szerda) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konferencia@ppkonferencia.hu,
fax : (1) 239 - 9595

BKIK Székház (Budapest,I.kerület, Krisztina krt.99.)

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

BKIK Székház (Budapest,I.kerület, Krisztina krt.99.)

Szervező

Szakmai támogatók

Szakmai partner

Médiatámogató

További konferenciák