Pénz, de honnan?

Pénzszerzés és pénzgazdálkodás

2012. november 8.

Tematika nyomtatása

A Piac & Profit Konferenciaközpont ősszel tovább folytatja „Pénz, de honnan?” konferenciasorozatát. Az ország 7 különböző városába látogatunk el a mikro-, kis és középvállalatok vezetőinek szóló gazdag, hasznos programunkkal. Az ősz negyedik rendezvénye Nyíregyházán lesz, november 8-án, csütörtökön. Mint mindig, ezúttal is sok kedvezményes, támogatott, pályázati és banki, valamint helyi forráslehetőségekről számolnak be előadóink. A tematika nem szűkölködik a hatékony pénzgazdálkodás elősegítésére hivatott üzleti lehetőségekben sem, melyeket az üzleti élet megbízható szereplői ismertetnek. A „Pénzszerzés és pénzgazdálkodás” munkacímet viselő rendezvény ezúttal is térítésmentes.

A részvétel regisztrációhoz kötötten ingyenes!

Pénzszerzés és pénzgazdálkodás

Konferenciasorozat mikro-, kis- és középvállalatok számára

Helyszín: Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
(Széchenyi u. 2., III. emelet)
Időpont: 2012. november 8. (csütörtök), 10.00-13.00

A rendezvény programja:

10.00-10.20 Mit kínál az RFH a kis és közepes vállalkozásoknak? –  támogatás-megelőző és tartós forgóeszköz hitelMaleczky Ilona, az ÉRF Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója.

10.20-10.40 Véghajrában az Uniós pályázatok! Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési pályázati lehetőségeidr. Szabó Bence, az EURO Pályázat Kft. ügyvezető igazgatója.

10.40-11.10 A fizetési morál a padló alatt. Hogyan  informálódhat üzleti partnereiről, hogy elkerülje a csapdákat.Vizsolyi Júlia, a  Bisnode Magyarország Kft., Bisnode PartnerControl projektmenedzsere.

11.10-11.30 Konzultáció és kávészünet

11.30-11.50 Az MFB kkv-knak szánt termékeiDombi János, az RFH Nonprofit Zrt. Észak-Alföldi Régiójának vezetője. 

11.50-12.10 Céges autók, flották optimalizálásaPalkovics Péter, Nissan Sales Cee Kft., PR és Marketing Manager, Magyarország.

12.10-12.30 A helyi érdekképviseletek, kamarák segítségei, szolgáltatásai – Nagyné Varga Katalin, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára.

12.30- Konzultáció

 

 

A konferenciákon a mikro-, kis- és középvállalkozások részére a részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes!