Energiában a pénz

Költsünk a jövőre!

2021. június 3.

Országos élő videókonferencia.

Tematika nyomtatása

Több ezer milliárd forintnyi támogatás érkezik az Európai Uniótól Magyarországra a Helyreállítási és Alkalmazkodási Alapból. Ebből a hatalmas összegből bőven jut a hazai vállalkozásoknak energiahatékonyságuk növelésére és épületenergetikájuk megújítására, korszerűsítésére. A keresletélénkülés miatt pedig óriási piac nyílik az energiahatékonysággal, épületenergetikával, megújuló energiákkal, tanácsadással, építéssel foglalkozó vállalkozások számára. Nagy lendületet ad a piac fellendülésének a lakásfelújításra adott támogatások és a társasházak, hétvégi házak energiakorszerűsítésének segítése is. 

Globális és lokális célok egyaránt irányítják a pénzek elköltését. 2050-re el kell érnünk a klímasemlegességet. Sok cégnél még cserére várnak a tetőszerkezetek, az építőanyagok, nyílászárók, radiátorok, világítástechnika, a hűtő és fűtőberendezések. Előbb-utóbb el kell kezdeni a felújításokat! Bőven lesz rá vissza nem térítendő támogatás is. 

Hasznos információkat adnak át szakértő előadóink az energiafelhasználás csökkentésében levő megtakarítási lehetőségekről és a legújabb technológiákról úgy a szolgáltatóknak, gyártóknak, mint a megrendelésben, felújításban, beruházásban gondolkodóknak.

Energiában a pénz

Költsünk a jövőre!

 

Időpont: Június 3. csütörtök, 9.30–16.00 (aznap és még 6 napig nézhető videókonferencia)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (mobilon, tableten, PC-n követhető)

Sok pénz szerezhető az energiafogyasztás és -kibocsátás csökkentésére.

Szálljunk be időben a jövő bizniszébe!

Korszerűsítsük energiarendszereinket pályázati forrásokból!

p

A videóközvetítés a konferencia napján és még 6 napig visszanézhető!

Program

9.00– Regisztráció a videóközvetítési felületre jelszóval aznap és még 6 napig

9.30–9.35 Demcsák Zsuzsa műsorvezető köszöntője

9.35–10.00 Aktuális lehetőségek az energiaszektorban. EU Helyreállítási Alap, új hazai METÁR tender, kiegyenlítőenergia-piaci változások, az egységes környezethasználati rendszer (EKR) és az aggregálás lehetőségei.
Tóth Máté  L.L.M partner, az energetikai csoportot vezető ügyvéd, Rátky és Társa Ügyvédi Iroda a Magyar Energetikai Társaság alelnöke

10.00–10.20 A pályázatokban is bőven van még energia! Energetikai megoldások, fejlesztések uniós forrásokból!
Madarász András értékesítési igazgató, GoodWill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

10.20–10.45 Energetikai fejlesztések összehangolt szinergikus lépései. Egymást erősítve, nem kioltva!
Hetesi Zsolt tudományos főmunkatárs, NKE

10.45–11.10 Hogyan lesz a lakásfelújítási támogatásokból valódi energiamegtakarítás?
Koritár Zsuzsanna ügyvezető igazgató, MEHI

11.10–11.30 A gyártók, termelők legnépszerűbb saját energiaellátó rendszerei. Mennyi beruházással, mennyit spóroltak?
Karvaly Zita vezérigazgató, GoodWill Energy Zrt.

11.30–11.55 Kávészünet, személyes konzultáció az előadókkal

11.55–12.15 Energiahatékonyság a vállalatirányításban. A probléma vagy a megoldás része vagy?
Kelemen Viktor ügyvezető, Bureau Veritas Magyarország Kft.

12.15–12.40 Belépés a körforgásos gazdaságba! Az anyag- és energiaciklusok elmélete és gyakorlata különböző vállalkozások esetében.
Fogarassy Csaba docens, Szent István Egyetem

12.40–13.00 Energiamenedzsment A-tól Z-ig. Komplexitásban az erő. 
Czöndör Gusztáv CEO, ENCO Europe Energetikai Tanácsadó Kft.

13.00–13.20 Csökkentsük az energiafelhasználást! De minden áron? Az intelligens szellőzési rendszerek szerepe az épületenergetikában.
Király Tamás 
cégvezető, AERECO Légtechnika Kft.

13.20–13.45 Ebédszünet, konzultáció az előadókkal

13.45–14.05 Felújítási hullám és a társasházak energiahatékonyságának növelése.
dr. Dén-Nagy Ildikó a THT-TTOE (Társasházi Háztartás – Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete) nemzetközi kapcsolatokért felelős referense

14.05–14.30 Legjobb befektetés a jövőbe: napenergia!
Kiss Ernő elnök, Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség

14.30–14.55 Épület,  aminek működtetéséhez nem kell hozzá közműenergia, gépészet, s megújuló is csak minimális. Irány a karbonsemlegesség, de hogyan
Kárpáti József elnök, ÉVOSZ-MAKÉSZ Tagozat

14.55–15.20 Carbon-lábnyom, EMAS, fenntarthatóság és a többiek…
Herner Katalin ügyvezető igazgató, KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért

15.20– még 6 napon keresztül videóközvetítés megtekintése és konzultáció az előadókkal

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Országos élő videókonferencia.