Sharing economy – megosztásos gazdaság

Időpont: 2017. június 15. , Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Ami az enyém, az a tied is! Ha fizetsz érte!

Új üzleti modell, új gondolkodásmód?  Mi a lényege a megosztásos gazdaságnak? Tartsunk tőle, vagy legyintsünk rá? Vagy vegyük nagyon komolyan, s inkább emeljük át fejlesztéseinkbe, gondolkodásmódunkba  az egyre nagyobb igényeket kielégítő üzleti modellt? Az okos, innovatív cégek ma már ez utóbbit teszik. Ők már tudják, miért.

A weben élő, a social médiában otthonos, ökotudatos, a pénztárcájukat kímélő emberek tömege választja a sharing economy alapú szolgáltatásokat. Mert nagyságrendekkel olcsóbbak, rugalmasabbak, gyorsabbak. Szeretik az emberek, amikor a  közösség, a fenntartható fejlődés érdeke találkozik a magánérdekkel. Talán ez a világszerte rohamos szaporodásuk oka.

Az Uber-sztori kapcsán tapasztalhattuk, hogy a szabályozás csak utána kullog az eseményeknek. A jövőben gondolkodó cégek viszont jól teszik, ha beépítik fejlesztéseikbe a jövőt.

fejlec_800x210 kkv

Múló divat vagy a jövő gazdasági modellje:

Sharing economy – megosztásos gazdaság

Időpont: 2017. június 15. csütörtök, 10.00–15.00
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

 

Program

Regisztráció: 9.30­–10.00

10.10–10.40 A tulajdont megosztó gazdaság értelmezése. Elterjedésének oka. Az új üzleti modell előnyei. A gondolkodásmód és a technológiai fejlődés szerepe. A hagyományos, cégközpontú kapitalizmus és a tömegbázisú kapitalizmus  szembeállítása.

Előadó: Dr. Bőgel György közgazdász professzor, CEU

10.40–11.00 Sharing economy Magyarországon. Trendek, népszerű területek. Hazai problémák és megoldások. Előnyök kkv-k számára.

Előadó: Pataki Gábor elnök, Magyar Sharing Economy Szövetség

11.00–11.30 Tiltás a megoldás? Új jogi, adózási és egyéb szabályozások szükségessége. Az új, tömegigény szülte üzleti modell integrálása a gazdasági szabályozó rendszerbe.

Előadó: dr. Mayer Erika ügyvéd, Mayer és Társai Ügyvédi Iroda

11.30–11.50 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

11.50–12.20 A Sharing economy legnépszerűbb területei, a változásokra reagáló cégek stratégiái.

Előadó: Kőszegi Árpád menedzser, PwC Magyarország

12.20–12.50 Felhalmozástól a megosztásig – újszerű együttműködési formák az innovációs gazdaságban.

Előadó: Dinya László egyetemi tanár, Szegedi Egyetem

A hazai sharing economy vállalkozások bemutatkozása:

12.50–13.10 A rendszerbe épített bizalom – avagy mit tettünk a fogyasztók biztonságáért.

Előadó: Pribék Márton ügyvezető, VeddBérbe.hu

13.10–13-50 Konzultáció az előadókkal, ebéd

13.50–14.10 Oszkár – Már tíz éve tele a kocsi.

Előadó: Prácser Attila társalapító, ügyvezető, oszkar.com telekocsi Kft.

14.10–14.30 Versenyelőnyben a sharing economy vállalkozások? Okok, előnyök, hátrányok.

Előadó: Töreky Bence ügyvezető igazgató, Tickething

­ 14.30–15.00 Beszélgessünk! Tiltással vagy szabályozással!!!

Interaktív Fórum az előadókkal . A közönség bevonásával

dr. Mayer Erika ügyvéd, Mayer és Társai Ügyvédi Iroda

Pribék Márton ügyvezető, VeddBérbe.hu

Dinya László egyetemi tanár, Szegedi Egyetem

Töreky Bence ügyvezető igazgató, Tickething

Prácser Attila társalapító, ügyvezető, oszkar.com telekocsi Kft.

Bodor Ádám – társalapító, üzletfejlesztő, Webuni

15.00­–15.40 Üzleti kézfogó. Moderált Networking program a résztvevőknek. 1-1 perces plenáris bemutatkozás, névjegycsere. Kötetlen beszélgetés az üzleti kapcsolatok szándékával

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

 

gomb_narancs_regisztralokarendezvenyre

_______________________________________________________________________________________

1. A rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa/rendezvény.

2. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második és további személy 30%-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint egy éves digitális Piac & Profit üzleti magazin előfizetést és az előadások prezentációit.

Részvételi díj

1. A rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa/rendezvény.


2. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második és további személy 30%-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).


A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint egy éves digitális Piac & Profit üzleti magazin előfizetést és az előadások prezentációit.Részvételi feltételek

gomb_narancs_regisztralokarendezvenyre

__________________________________


1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2017. június 2-ig (péntek). A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy az elektronikusan megküldött számlakép alapján legyenek szívesek a részvételi díjat fizetni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2017. június 2-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a konferencia@ppkonferencia.hu e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

A videókonferencia megtekintéséhez kattintson a képre!

Konferencia videó kép

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171. 3. emelet

Rendező

Szakmai partner

Médiatámogató

További konferenciák

KATA!

aug
18

Élő videókonferencia konzultációval