PÉNZ a túléléshez – 2. hullám

Hol vannak olcsó hitelek, pályázatok? Lesz bértámogatás?

2020. december 17.

élő videókonferencia

Tematika nyomtatása

A konferenciaközvetítés 7 napig megnézhető!

Nem kell elutaznia sehová!

Otthoról, munkahelyről, mobilról, tabletről, PC-ről, bárhonnan, bármikor nézheti a közvetítést és konzultálhat az előadókkal!

A járvány második hullámának elején a gazdasági szereplők még reménykedtek. Ma már eluralkodott a kilátástalanság érzete. Meddig tart a recesszió, mikor indulhatunk el ledolgozni az elszenvedett veszteségeinket? A világon senki nem tudja megmondani, meddig tart a bizonytalanság, s vége lesz-e valaha. Addig is ki kell tartani, finanszírozni kell a működést, a talpra állást. Még vannak támogatott hitelprogramok beruházásra, forgóeszközre, likviditásfinaszírozásra és munkahely-megőrzésre. Az MFB, az MNB és a Széchenyi Hitelprogramok választéka rendelkezésre áll.  Az Európai Uniós vissza nem térítendő támogatásokat is átirányították gazdaságmentésre.

Vészhelyzet van, de csak szórványosan és kis időre jelennek meg a padlót fogott szektoroknak nyújtott bértámogatások, adó- és tb-elengedések.

Milyen források és finanszírozási segítségek maradtak még, s számíthatunk-e új támogatásokra a kényszerű leállások miatt? 

Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden forrásról, támogatásról, a pénzügyi nehézségek áthidalására alkalmas megoldásokról a legfrissebb információkkal készülünk. Előadóink azonnali konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat. 

PÉNZ a túléléshez – 2. hullám

Hol vannak olcsó hitelek, pályázatok? Lesz bértámogatás?

Regionális videóroadshow-záró kkv-döntéshozóknak

 

Közép–Magyarország Régió

(Budapesti és Pest megyei kkv-k döntéshozóknak)

 

Időpont: 2020. december 17. csütörtök, 9.30–13.00

Helyszín: országos videókonferencia (a közvetítés 7 napig visszanézhető)

 

A második hullámban a reményünk is elveszhet? Hol a segítség?

Vegyük igénybe a talpra állást segítő támogatott forrásokat!

Munkahelyek megmentéséhez munka is kell. Teremtsünk piacokat is!
P

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell!
A résztvevők között menedzserszűrés programot sorsolunk ki!

Program

9.00– Belépés a közvetítői felületre jelszóval 

9.30 Megnyitó

9.35–10.05 Új gazdaságmentő intézkedések. Kilátások a jövő év elejéig.
Dobos Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Információs és Technológiai Minisztérium

10.05–10.30 Mire van szüksége a kkv-szektornak?
Kerékgyártó Gábor szolgáltatási igazgató, BKIK

10.30–11.00 MFB Hitel- tőke- és garanciaprogramok. O %-os kamattal beruházás, forgóeszköz- és likviditásfinanszírozás.
Zsigmond Olivér értékesítési manager, OTP Business

11.00–11.20 Pályázatok vannak, és lesznek is! Mindent a jelen felhívásokról, valamint a következő fejlesztési ciklusról.
Madarász András értékesítési igazgató,  Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

11.20–11.35 Pénz az újrainduláshoz. Intézményi kezességvállalás a hazai kkv szektor támogatására.
Rózner Anna üzletfejlesztési igazgató, Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

11.35–12.05 Adózási és pénzügyi lehetőségek, melyeket még 2020-ban érdemes kihasználni.
Papp Tibor vezérigazgató, Írisz Office Zrt.

12.05–12.20 Az Ön cége is lehet innovatív. Országosan elérhető finanszírozási források  innovációs fejlesztésekre.
Madarász András értékesítési igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft.

12.20–12.40 Hogyan jöjjünk ki győztesen ebből a megváltozott helyzetből? Konkrét pénzügyi, gazdasági és szemléleti megoldások.
Domokos Olivér prémium vállalati tanácsadó Klassis Z Kft.

12.40–13.00 NHP Hajrá! Gyors segítség, bőséges választék.
Pulai György igazgató, MNB

Konzultáció az előadókkal a Facebook zárt csoportban

A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető

P

Ingyenes videókonferencia, csak regisztrálni kell!

 P

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

élő videókonferencia