NETWORKING PROGRAMOK

A Networking különprogramokról részletesen

 

Háromfajta Networking különprogramot hirdethetünk meg a PP Konferenciák külön műsoraként. A konferenciák oldalán és a hírlevelekben pontosan megjelöljük, hogy melyik fajta Networking különprogramra lehet jelentkezni az adott konferencián. Csak a regisztráltak vehetnek részt rajtuk.

  1. Grátisz (ingyenes) Networking Program a KKV-AKADÉMIA konferenciáinak végén a helyszíni résztvevőknek az üzleti kapcsolatok bővítésének szándékával. Személyes bemutatkozás névjegycserével, moderációval. Személyenként 1-2 perces plenáris bemutatkozás, névjegyosztás, személyes beszélgetéssel végződően. A programon részvételt a helyszínen a konferencia teljes ideje alatt bármikor kérjük a regisztrációs pultnál jelezni.
  1. A moderált, előre szervezett Networking programon csak helyszínre regisztrált vendég és előadó jogosult részt venni. Külön díja nincs. A részvételre előre kell jelentkezni. Regisztrációkor kérjük a Megjegyzés rovatba beleírni a részvételi szándékot. Networking programra jelentkezés szándéka esetén előre elkérjük a névjegyadatokat. A névjegyeket albumba rendezve a helyszínen és utólag minden networking résztvevő megkapja. A bemutatkozások (1-2 percesek, plenárisak) után a kapcsolatfelvétel egyéni, programon kívüli. A Networking programra korlátozott számban fogadunk jelentkezőket. Maximált létszám 40 fő.
  1. A fizetős, moderált Networking programra a helyszínen és a távolról videón résztvevők is jelentkezhetnek. A műsorvezető irányította programban a távolról bejelentkezők zoomszobán keresztül, a helyszínen résztvevők pedig élőben, a pulpitusról kapcsolódhatnak be. A céges bemutatkozások 1-2 percesek, név szerinti sorrendben történnek. A Networkingre jelentkezők névjegyeit albumba rendezve mindenkinek előzetesen elküldjük. Minden résztvevő hallja és látja a bemutatkozókat. A videón bejelentkezők technikai segédletet is kapnak. A bemutatkozások után a kapcsolatfelvétel egyéni, programon kívüli. Kizárólag a az adott konferenciára beregisztrált cég egy vezető pozíciójában levő döntéshozója vehet rajta részt. A Networking programra korlátozott számban fogadunk jelentkezőket. Maximált létszám 40 fő.

Állandó partnereink