Tréning Kerekasztal Konferencia 2021.

2021. szeptember 6. 16:45

Barta Zsolt

Komoly kihívások érték és érik a szervezeteket az utóbbi időszakban. Először a járvány okozta sokk, a vele érkező gazdasági megtorpanás, a home office, hogy szinte minden átkerült a digitális térbe. A helyzet továbbra is konstans változásban van, így szükség van folyamatos, rugalmas alkalmazkodásra, a szervezetek VUCA-környezethez való illeszkedésére, a mostanában egyre inkább teret nyerő hibrid működés kialakítására. Mindehhez a képzéseknek, a tréningpiacnak is alkalmazkodnia kell. Ezért is ül össze újra, egy év kihagyás után a Tréning Kerekasztal Konferencia 2021. október 5-én, a New York Palotában. (promóció)

2. trening-kerekasztal-2021-640x300

Képzésre a korábbiaknál is nagyobb szükség van, hiszen új készségekre-képességekre, mozgósítható tudásra szüksége van munkatársaknak és vezetőknek egyaránt. A Tréning Kerekasztal Konferencia felvonultatja mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel a rugalmasabb szervezetekért tenni lehet. Legyen szó akár teljesítményértékelésről, szervezeti kultúráról, vezetésről.

Csak néhány ízelítő kérdésfelvetés a kínálatból, amire a különböző fórumokon választ kaphatunk: Hogyan lehet élményszerűvé tenni és mesterfokon csinálni a teljesítményértékelést? Hogyan kell előkészíteni, elkezdeni egy szervezeti kultúrafejlesztési folyamatot, csökkenteni az ellenállást? Hogyan segíti az inkluzív vezetés a képességek teljes körű kibontakoztatását, az együttműködés és harmónia megteremtését? Mi lehet a vezető szerepe abban tanulási folyamatban, ami az új élethelyzetünkhöz való alkalmazkodást, új viszonyulások, működésmódok és készségek kialakulását eredményezi? Mitől jövőbiztos egy csapat? Milyen kompetenciákkal rendelkezik, és hogyan biztosítják ezek a kompetenciák a jövőbiztosságot? Mik a siker mutatói egy vezető számára? Mi a tudatos vezetés lényege? És még sok-sok más téma.

Lesz kerekasztal, szekcióelőadások, ahol párhuzamos menüből lehet választani és lesznek villámelőadások négy teremben, ahol a témák nagyon széles spektrumába pillanthatnak bele az érdeklődők. Mindez kellemes környezetben, kávészünettel és ebéddel, ami végre lehetőséget ad személyes találkozásokra, szemtől szemben beszélgetésekre és kapcsolatépítésre.

Időpont: 2021. október 5. 9:00
Helyszín: Anantara New York Palace Budapest Hotel, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.
Jelentkezés és további információ: https://www.hrportal.hu/trening-kerekasztal-2021/