Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 17. 15:25

PP Konferencia

A 2021-es évet rekordszámú pályázattal zártuk. Az Év Honlapja jubileumi, 20. évfordulóján 331 pályázó mérettette meg honlapját, applikációját és digitális megoldását a 28 kategória egyikében. A díjátadót a nyerteseknek egy Országos Roadshow keretein belül szerveztük meg! Minden díjazotthoz elutaztunk, és személyesen gratuláltunk nekik munkájuk gyümölcséért. A kezdeményezésünket számtalan digitális hírlap, napilap, hírportál támogatta azzal, hogy tartalmainkat és legfontosabb híreinket közzétették saját hírfelületeiken.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ‘Az Év Honlapja’ az elmúlt 20 évben 5 486 pályázata közül több, mint 830 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak és a vállalkozások vezetőinek. Az idei év alkalmával is arra biztatjuk pályázóinkat, hogy legyenek merészek és nevezzék be legfrissebb munkáikat a 28 kategória valamelyikébe.

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a ’korán ébredők’ az early bird 20%-os kedvezmény mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2022. augusztus 15-től lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás pedig csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

linkre kattintva tud tájékozódni Az Év Honlapja pályázatról!

Címkék: ,