Pályázati felhívás

2023. január 18. 12:55

PP Konferencia

„A Környezet Védelméért” Díj 2022 a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díja a magyar környezetipar szakmai elismerése 2001 óta.

A Díjról

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) egy olyan szakmai érdekképviseleti non-profit szervezet, amely 1992-es megalakulása óta szervezi és képviseli a hazai környezet- és természetvédelem, a környezetipar szereplőinek összefogását, továbbképzését és elismert, kiemelkedő partnere az államigazgatás, a gazdasági élet szinte valamennyi szereplőjének.

A Szövetségnek immár 260 tagvállalata, pártoló és társult tagja van, akik a környezetvédelem valamennyi szakterületét képviselik.

A KSZGYSZ által 2000-ben megalapított „A Környezet Védelméért” Díj célja, hogy a kiemelkedő környezetvédelmi ipari és -szolgáltatási tevékenységet folytatók tevékenységét, az e területen működő szakemberek eredményeit és tehetségét elismerje, számukra a Díj odaítélésével szakmai és erkölcsi támogatást biztosítson és lehetőséget adjon az elért eredmények szélesebb körben való megismertetéséhez.

„A Környezet Védelméért” Díj 2022. évi pályázati felhívása 3 kategóriában várja a jelöléseket 2023. április 10-ig:

– vállalkozás kategória

– ifjúsági kategória

– magánszemély kategória

Pályázati feltételek és a pályázati űrlap: https://kszgysz.hu/dij2022

A szakmai zsűri döntésével olyan kiemelkedő tevékenységeket díjaz, amelyeket a társadalom érdekében, a környezet terhelésének csökkentése, a környezetszennyezések megszüntetése, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítése érdekében végeznek.

Bemutató film: https://www.youtube.com/watch?v=8mNJWljDyGY

A 2022. évi díjak a KSZGYSZ által szervezett, 2023. május 6-án tartandó 22. Országos Környezetvédelmi Találkozón kerülnek átadásra.