Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 17. Konferenciája

ELLÁTÁSOK LÁNCA 2023

2023. március 19. 10:56

PP Konferencia

Szíves figyelmükbe ajánljuk partnerünk, az NLV Klub rendezvényét!

A hagyományokhoz híven az NLV Klub idén ismét megrendezi háromnapos konferenciáját, ahol az ország logisztikai-, beszerzési-, raktár-, és supply chain vezetői képviseltetik magukat.

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a logisztika iránt érdeklődők barátságos légkörben megvitathassák a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint kiváló lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

A 3 nap során a résztvevők professzionális szakmai előadásokon vehetnek részt, a logisztikai ágazatban méltán elismert szakemberektől. Az előadók között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek többek között, mint a Robert Bosch Power Tool Kft., a Robotcenter Innovations Zrt., az SSI Schäfer Systems International, a Jungheinrich Hungária Kft., az Advanced Robotics Zrt., a Unilever Magyarország Kft., a Nestlé Hungária Kft., az ek robotics Kft., a Silent Signal Kft., és a TIMOCOM Magyarország, akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

Jöjjön el a rendezvényre májusban, építsen kapcsolatokat és találkozzon olyan vezetőkkel, akik Önhöz hasonlóan nap, mint nap szembesülnek logisztikai kihívásokkal.

Több száz logisztika vezető nem tévedhet! Ne maradjon le!

Időpont: 2023. május 17-19.
Helyszín: Thermal Hotel Visegrád superior****

Bővebb információ és jelentkezés: https://nagyvallalatilogisztika.hu
Tel.: +36-20-347-0329
E-mail: nlvklub@nlvklub.hu