Német-Magyar Üzleti Találkozó

Bajorország és Nürnberg házhoz jön!

2023. április 30. 13:00

PP Konferencia

A leggazdagabb tartomány, Bajorország, azon belül is Nürnberg városa és nagyvárosi régiója magyar befektetőket, vállalkozásokat szeretne meggyőzni a kinti üzletépítés előnyeiről. Kedvező üzleti és befektetői környezetével, és nem utolsósorban biztonságos piacával kétségkívül kevesen vetélkedhetnek. De milyenek a magyar vállalkozások esélyei a német piacon?

A válasz egyértelmű. Jók! Fejlett infrastruktúrája, adózási és jogbiztonsága miatt amúgy is vonzó régió a magyar kis- és középvállalkozások számára, arról nem is beszélve, hogy mindössze 50 percre van légi közlekedéssel Budapesttől. Tárt karokkal várják az ún. hidden champion cégeket. Azokat a vállalkozásokat, akik valamilyen különleges termékkel akarnak piacra lépni, vagy piacot keresni maguknak. Nem tömegtermékekkel, hanem mindenki által keresett, viszont szükséges, vagy akár pótolhatatlan portékával rendelkeznek. És ez az a „niche”, ahová a magyar cégeket tárt karokkal várják.

Ezeket a fejlett technológiával és különleges know how-val rendelkező termékeket pedig prezentálni is lehet a Nürnberg Messe vásárain, kiállításain, amely Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű bemutatkozási lehetősége.

Bajorország, azon belül is Nürnberg erős vállalkozástámogató környezettel várja azokat a magyar kis- és középvállalkozásokat, akik piacot keresnek maguknak, akik terjeszkedni szeretnének, akár úgy, hogy kint alapítanak céget, akár német kooperációval. Mind a két lehetőség adott, csak döntés és jól informáltság kérdése, melyiket választják. Számos olyan sikersztori létezik a magyar cégektől, amelyek mind ezt bizonyítják.

A május 11.-én megrendezésre kerülő PP-BKIK Német-Magyar Üzleti Találkozó előadói ezekről a sikersztorikról is szót ejtenek a legfontosabb adózási és jogi kérdések tisztázása mellett. Tudjon meg mindent első kézből, a bajor nagyváros, Nürnberg gazdasági vezetőitől!

A Német-Magyar Üzleti Találkozón a videón távolról résztvevőknek 7 napig megtekintési lehetőséget kínálunk. A plenáris networking bemutatkozásra viszont csak a személyesen jelen lévők tudnak jelentkezni!

Részletes program és regisztráció itt.