Social Media trendek – 2024

 Nincs marketing AI nélkül!

2023. augusztus 14. 12:36

PP Konferencia

 

Eldőlt a vita! A digitális marketing területén a mesterséges intelligencia új alkalmazásai forradalmat hoztak, diadalt arattak. Gyorsak, kreatívak, ötletdúsak. A ChatGPT berobbanásától számítva néhány hónap alatt a százszámra megalkotott MI- marketingprogramok egyértelműen bebizonyították a profithozó képességeiket. Az AI-alkalmazások azonban csak a marketingesekkel együtt tudnak fantasztikus eredményt produkálni. Meg kell tehát tanulni az AI-val dolgozni.

A közösségi média még mindig a legtöbb bevételt hozza a cégek számára. De a leggyorsabban változó világ, melynek követése a siker kulcsa. Mik a legújabb trendek a közösségi média világában?

A Social Media idei őszi, immár 16. nagy találkozójának középpontjában a mesterséges intelligencia alapú megoldások, rendszerek nagyon konkrét, praktikus használata áll. De a social media marketing minden területére kiterjedő forradalmi változásokról is teljes körűen beszámolnak a legjobb digitális marketing szakemberek.

A PP Konferenciaközpont ­– BKIK éves nagy rendezvényére várják a kkv-vezetőket, tulajdonosokat, döntéshozókat, marketing szakembereket, akik fel szeretnék frissíteni tudásukat a social media eredményes, üzleti célú használata területén.

Részvétel: személyesen Budapesten szeptember 7-én vagy másnaptól videófelvételről 9,5 napon keresztül.

Earlybird díj utolsó napja: augusztus 24.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2024/