Pénz, de honnan? 2023. Miskolc

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak

2023. szeptember 6. 10:35

PP Konferencia

Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. Egy új, 30 milliárdos innovációs támogatási program is indul kkv-knak. A Széchenyi Kártya Program Max + alacsony kamatai még mindig nagyon jól kihasználhatóak a kkv-k fejlesztési és likviditási gondjainak megoldására.

Emellett sok ismert és még újdonságnak számító információt tudhatnak meg az Észak-Magyarország Régió (BAZ, Heves és Nógrád Vármegyék) kkv-döntéshozói szeptember 21.-én Miskolcon, a PP Konferenciaközpont 22. éves díjmentes roadshowján.

Többek között az állami garanciavállalásról, az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukcióinak nagyon előnyös kamatú bő kínálatáról, az IFKA bőséges kkv-kat segítő szolgáltatásairól. A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-t. Ezt az összeget a hazai kkv-k fejlesztésére fordítja. Közvetlenül is lehet pályázni az uniós tagállamok vállalkozásainak az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a gazdag kínálat adta pénzhez jutási lehetőséggel is.

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2023. Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

Szeptember 21. Miskolc

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2023-miskolc/