Pénz, de honnan? 2023. Debrecen.

 Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

2023. október 4. 14:39

PP Konferencia

Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. Egy új, 30 milliárdos innovációs támogatási program is indul kkv-knak. A Széchenyi Kártya Program Max + alacsony kamatai még mindig nagyon jól kihasználhatóak a kkv-k fejlesztési és likviditási gondjainak megoldására.

Emellett sok ismert és még újdonságnak számító információt tudhatnak meg az Észak-Alföld Régió (Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyék) kkv-döntéshozói november 9-én Debrecenben a PP Konferenciaközpont 22. éves díjmentes roadshowján.

Többek között az állami garanciavállalásról, az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukcióinak nagyon előnyös kamatú bő kínálatáról és a garancia, hitelgarancia kibővítéséről kkv-knak is szó esik.. A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-t. Ezt az összeget a hazai kkv-k fejlesztésére fordítja. Közvetlenül is lehet pályázni az uniós tagállamok vállalkozásainak az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a pénzhez jutási lehetőséggel is.

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2023. 

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

November 9. Debrecen.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2023-debrecen/