Szavazz a cégcsoportra!

Alapítvánnyal vagy vagyonkezelővel?

2023. október 31. 11:50

PP Konferencia

Azért dolgoztál, hogy maradandó értéket teremts a cégeddel? Hogy megmaradjon a családnak több generáción keresztül is a biztonságos megélhetése? A jog már régen megteremtette erre a kedvező feltételeket. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Szavazz a cégcsoportra! Alapítvánnyal vagy vagyonkezelővel?” című konferenciájának előadói megmutatják, hogy a cégformákban és csoportosulási struktúrákban rengeteg  vagyonbiztonságot növelő lehetőség van.

Ezeket kihasználva a gazdasági válságok, infláció, szabályozóváltozások, piaci felborulások esetén a közvetlenül veszélybe került tevékenység nem rántja magával a többit, nem terül szét a kockázat a teljes cégrendszerre.

Idén tömegesen alapítottak cégcsoportokat, hozzá családi vagyonkezelőket, alapítványokat a cégek, hogy még kihasználják a vagyon piaci értéken bevitelét vagyonkezelői szervezetekbe adómentesen.

A szigorítás csak meggyorsította az amúgy is észszerű döntést: a családi cégekkel generációkon keresztül is gondolkodást, s a gazdaság hektikusságának erősen kitett tevékenységekben levő vagyon biztonságba helyezését, cégcsoportba burkolva.

A cégcsoportban működésnek és vagyonkezelővel összekapcsolásának még számos előnye maradt adózásban, kockázatcsökkentésben, biztonságnövelésben egyaránt.

Minden családi alapon gondolkodó cégtulajdonosnak érdemes kihasználnia, akár egy, akár több cége van. Rövidtávon és generációkon átlépve egyaránt.

Még jócskán akad olyan kis-, közép- és nagyvállalat, amely családi alapokon áll, s nem rendezte cégét, cégeit cégcsoportba. A PP-BKIK konferencián érdemes megismerni a jó gyakorlatokat. Színes, változatos megoldásokat, már kiforrott, bevált cégszerkezeteket, vagyonkezelési megoldásokat tárnak fel előadóink a legjobb megoldást kereső cégtulajdonosok számára.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Szavazz a cégcsoportra! Alapítvánnyal vagy vagyonkezelővel?” című hibrid konferenciáján november 30-án várjuk azokat a vállalatokat, akik családi alapokon állnak és még nem rendezték cégüket, cégeiket cégcsoportba.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: november 16.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/szavazz-a-cegcsoportra/