Sales trendek – 2024

A szív dönt, nem az ész!

2023. december 19. 16:30

PP Konferencia

Többet szeretnénk eladni? Akkor nagyot kell változtatni az értékesítési stratégián és módszereken. Már nem elég eladni a portékát. Az ügyféllel utána is törődni kell. Problémái megoldásához mindig rendelkezésre kell állni. Különben elveszítjük. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Sales trendek – 2024. A szív dönt, nem az ész!” című konferenciájának előadóitól mindent megtudhatunk a sales paradigmaváltásáról.

A B2B terén vannak a legnagyobb szokásváltások. Ott a bizalom és a személyesség, a vezető énbrandje erősen felértékelődött. A személyes kapcsolatok, barátságok, jó helyről származó ajánlások mindent visznek.

A B2C-ben az online megtartotta a Covid alatt szerzett uralkodását. De a vásárló megszólításában és megtartásában új korszak kezdődött. A mesterséges intelligencia használata is nagyon ajánlott, mert óriási versenyelőnyt ad, ha gyorsan beépítjük az értékesítési módszereinkbe.

2024-ben sem lesz még hirtelen visszapattanás a fogyasztásban. Az értékesítő munkatársaknak új képességek fejlesztésére lesz szükségük a sikeres eladáshoz. Jóval beleérzőbb, problémamegoldásra koncentráló, személyes, törődő ügyfélkezelésre lesz szükség. Erre fel kell készíteni őket.

Recesszióban az áremelés nem nyerő megoldás! A személyes árkedvezmények, a hűséges vásárlók értékelése és még sok egyéb, személyre szabott, ámde automatizált megoldásé a jövő.

A sales paradigmaváltásáról hallhatunk rendkívül gyakorlatias előadásokat a 12. Értékesítési trendek konferencia előadóitól. Várjuk a cégek első számú vezetőit, az értékesítést irányítókat és csapattagjaikat, a cégek ügyfélszolgálatosait, marketingeseit és adatbázis-szakértőit, ha meg akarják tudni, miben változtassanak gyorsan az eladás növelése érdekében.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Sales trendek – 2024. A szív dönt, nem az ész!” című hibrid konferenciáján január 18-án várjuk azokat a vállalatokat, akik meg akarják tudni, miben változtassanak az eladás növelése érdekében.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: január 4.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/sales-trendek-2024-2/