Tedd láthatóvá a tudásvagyont!

Sokszorosát érné a céged!

2023. december 31. 12:48

PP Konferencia

A tudásvagyon ma már elsöprő többséggel, mintegy 87 %-kal határozza meg a cégek vagyoni értékét. A materiális javak elenyésző kisebbségbe kerültek. A tudás világszerte a legnagyobb kinccsé vált az üzleti életben. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!” című konferenciájának előadói elmondják, milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon.

A cégetekben milyen az arány? Tudjátok, milyen cégspecifikus szellemi alkotásokat hoztatok létre az évek során? Felmértétek mekkora az értéke? Ha nem, akkor valószínűleg kidobtátok a legnagyobb kincseteket.

Nincs olyan sikeresen működő cég, amelyben ne lenne belülről létrehozott saját szellemi tudás, ami a sikert okozza. Mert biztosan ott van, csak láthatatlanul. Sürgősen tegyétek láthatóvá! Garantáltan felível a cég karrierje!

A napvilágra hozott, felértékelt és bevédett szellemi tulajdon sokszorosára növeli a cég piaci értékét. Üzlet ez a javából. És védelem a lopások, elbitorlások és piacvesztés ellen.

Az innováció levédése, a szabadalom intézményének használata ma már természetes. Az iparjogvédelmet, szerzői jogot is ismerik a cégek. De például a céges honlappal, a Facebook profillal, az ügyfélkörrel, a saját szervezeti folyamatokkal, a branddel, a logóval, márkával, arculattal, adatbázisokkal, szoftverekkel, alkalmazásokkal, eladástechnikával, marketingszisztémával stb. mi a helyzet? Mind ellopható, ha nem védjük be, s értéke van, ha kimutatjuk a cég vagyonában.

Ismerjük meg az idei szellemi tulajdonról szóló konferencián, melyek azok a szellemi alkotások, amiket nagyon is érdemes beemelni a vagyoni értékek közé. Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik ebben meglátták cégük felívelésének lehetőségét.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!” című hibrid konferenciáján január 25-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, akik meg szeretnék tudni milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: január 4.

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/tedd-lathatova-a-tudasvagyont/