Csapatépítési trendek – 2024

Építs agilis csapatot

2024. január 4. 11:20

PP Konferencia

Nem kis feladat hullámvasútban is nyugodtan, kreatívan alkotni tudó, egységes, erős csapatot formálni és tartani. Covid, háború, infláció, recesszió, munkaerőhiány sújtotta éveken vagyunk túl. A változás- és alkalmazkodásképesség nagy igénybevételnek volt és van kitéve. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Csapatépítési trendek – 2024. Építs agilis csapatot!” című konferenciájának előadói elmondják, hogyan lehet őszinte, egymást tisztelő, problémamegoldásban egységes, mindent megbeszélő csapatot építeni.

Túlterhelt, ideges, egzisztenciális félelem uralta emberekből kell egy felé húzó, agilis csapatot formálni. Miközben a csapattagok gyorsan cserélődnek.

Elő kell venni az egymásban bízás, az összetartozás, a lojalitás és az együtt küzdés eszköztárát. Ki kell hozni a csapatokból a közösségért munkálkodás prioritását. Az agilis hozzáállás most sokat jelenthet.

A gyors döntéshozásra, az új külső adottságok azonnali adaptálására, az eszköztárak folyamatos cseréjére képes agilis csapat tagjai egymással is jól érzik magukat. Mert alkotó közegben, nyerő helyzetekben léteznek, ami örömet okoz.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Csapatépítési trendek – 2024. Építs agilis csapatot!” című hibrid konferenciáján február 1-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, irányítókat és középvezetőket, akiknek felelőssége a munkahelyi csapatok eredményes működtetése a felgyorsult változások kezelésére.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: január 18.

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/csapatepitesi-trendek-2024-2/