Finisben a nagy generációváltás!

Az első száz év a tét!

2024. január 16. 15:09

PP Konferencia

Eljött a stafétaváltás ideje. A rendszerváltó magángazdaság úttörőinek  harmada már profi módon megoldotta az utódlást. Megteremtette cége és családja biztonságos jövőjét akár 100 évre, generációkat átívelően is. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Finisben a nagy generációváltás! Az első száz év a tét!” című konferenciájának előadói megmutatják, hogyan lehet elkerülni a generációváltás sikertelenségét.

Szeretne ön is eljutni már odáig, hogy hátra dőljön, mert az utódba vetett bizalma teljes? Hol tart a vezetés átadásában?  Van utódjelölt a családban? Kiderült, hogy nincs? S akkor gondolkodik-e cége eladásában, vagy idegenre bízásában? Mik azok az akadályok, amiken még nem sikerült túljutni sem az elődnek, sem az utódnak?

Az első sikeres hazai generációváltó modellek már megszülettek. Érdemes tanulni a buktatókból és a sikerekből is a gyeplőt még kézben tartó alapítóknak! Míg nem késő! Ne várjuk meg, amikor a kényszer fog dönteni helyettünk!

Tanuljuk meg a hazai első generációs modellek lényegét és adaptáljuk! A szakértőkre pedig ne sajnáljuk az időt és a pénzt! Egyedül csak nagyon keveseknek sikerült.

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Finisben a nagy generációváltás! Az első száz év a tét!” című hibrid konferenciáján február 7-én várjuk azokat az első generációs alapítókat és stafétaátvevőket, akik még nem oldották meg a generációváltást a cégnél.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: január 24.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/finisben-a-nagy-generaciovaltas/