Social Media 2024

Te és az AI – A nyerő páros!

2024. január 16. 15:14

PP Konferencia

Bebizonyosodott, hogy a mesterséges intelligencia és a social media marketing szakember együtt a nyerő páros. AI-val együtt sokkal kreatívabb és gyorsabb a munka. Kiforrtak a szerepek ember és alkalmazás között. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Social Media 2024. Te és az AI – A nyerő páros!” című konferenciájának előadói a 15. alkalommal is bemutatják a legújabb social media trendeket.

Forradalmi változások zajlanak a social media platformokon. A Meta tartalmak tinédzserek előli elrejtésére, a függőséget generálás ellen hatalmas erők indultak be. A reklámmentesség fizetőssé tétele perceken belül elterjed. S akkor mi lesz a hirdetőkkel? Csak az organikus elérés marad? A mesterséges intelligenciával gyártott rossz tartalmak, hirdetések ellenszenvet, bizalmatlanságot is kiváltottak. A hiteltelenség veszélyeztetheti a social media-AI házasságának jövőjét?

Egy percnyi nyugalom sincs. Ha nem vagyunk képben az újdonságok, változások terén, a cég bevétele azonnal megérzi. Mert még mindig a közösségi média hozza a legtöbb bevételt, ha jól csináljuk!

Nem csak a TikTok-on, Instagramon, hanem még a LinkedIn-en is a rövid videó visz mindent. A Messenger pedig a virágkorát éli, a magyarok fele azt használja. A kisebb, tematikus közösségek is gombamód szaporodnak. Elérésük nagyon megéri!

Most hol a vevőd? Hogyan szólítsd meg, hogy odafigyeljen rád? Hol és hogyan hirdess, kommunikálj, hogy elérjed?

Ne maradj le a legfontosabb közösségi média újdonságokról!

A 15. Social Media Csúcs konferencián várjuk azokat a kkv-tulajdonosokat, döntéshozókat és marketing szakembereket, akik fel szeretnék frissíteni a tudásukat a legújabb social media trendekkel.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: február 1.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2024-3/