Építsük be a cégbe az MI-t!

Kevesebb idő, költség, több eredmény!

2024. február 13. 16:39

PP Konferencia

A hatékonyságot növelő, jelentős költségmegtakarítást hozó mesterséges intelligencia beemelése a cég munkafolyamataiba már tömeges méreteket öltött. Ide biztosan érdemes befektetni! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Építsük be a cégbe az MI-t! Kevesebb idő, költség, több eredmény!” című hibrid konferenciájának előadói bemutatják a legújabb és leghatékonyabb MI-megoldásokat.

Megindult az MI-integrációja a hazai kkv-knál is. 2024-ben a generatív AI új szintre lép az üzleti alkalmazásokban. A komolyabb cégek 88 %-a már MI-felelőst alkalmaz, aki a mesterséges intelligencia fejlesztésével és adaptálásával foglalkozik.

A szoftverfejlesztést az AI beemelése elképesztő távlatokba lökte. De tarol a népszerűsége a cégek körében az ügyfélkapcsolatok, a szöveges tartalmak, a gyártás, a marketing, az oktatás, a munkaerőpótlás, a folyamatok automatizálása, a szolgáltatásmenedzsment, az adatelemzés és piackutatás területén. A kutatásban és az oktatásban is új távlatokat nyit.

A cégekre testreszabott, saját mesterséges intelligencia alkalmazások szolgáltatási piaca nagyon fellendült. Hamar megértették ugyanis a cégek, hogy az ingyenes AI-modelleket nem szabad cégen belül használni az adatvédelem okán. A kereslet és a kínálat is rohamtempóban nő.

A vállalati felhasználásra szánt adatbiztonságos MI-megoldások lesznek az év legkeresettebb termékei!

Itt az ideje a mesterséges intelligencia beemelésének a cég működésébe!

Az „Építsük be a cégbe az MI-t” konferenciára várjuk az MI-ről meggyőzött, a piacon maradni akaró, fejlesztésre, költségcsökkentésre, hatékonyságnövelésre, időspórolásra elszánt kkv-döntéshozókat. Ne térjünk le a fejlődési irányról!

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: február 28.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/epitsuk-be-a-cegbe-az-mi-t/