Befektetésajánló cégtulajdonosoknak!

 Hogyan tedd értékállóvá a cégvagyont?

2024. március 18. 17:53

PP Konferencia

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Befektetésajánló cégtulajdonosoknak! Hogyan tedd értékállóvá a cégvagyont?” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

Már tapasztaltabbak vagyunk a váratlanul jövő veszélyes helyzetek kivédésében. Szükségünk lesz rá a jövőben is!

A cégvagyon megóvására, okos befektetésére, biztonságba helyezésére mindenféleképpen stratégiát kell kialakítanunk. De mindenekelőtt naprakészen kell tudnunk, mennyit ér a cég vagyona!

A szakértők a diverzifikált, rugalmasan változó vagyonkezelési eszköztárra esküsznek. Higgyünk nekik!

A hosszú távú befektetéseket felejtsük el! A holnap kiszámíthatatlan lett. Pénzbefektetéseinkről, ingatlanjaink, ingóságaink, szellemi vagyonunk kezeléséről, vásárlásáról, eladásáról való döntéskor inkább szakértői segítséget vegyünk igénybe. Nagy kockázattartalma van most minden döntésnek.

Hiteltartozása van a cégnek? A piacok hirtelen bedőlésekor azonnal jön a baj. Mindent elvihet a végrehajtó. Ennek sem szabad kitenni a céget! Védjük be, hogy nagy baj esetén se veszítsük el a megteremtett értékeinket!

Meglévő ingatlanjaink kezelése, bérbeadása, kihasználtságának növelése, karbantartása is igen fontos vagyonértéknövelő tényező. Fordítsunk rá gondot!

A cég szellemi vagyonának folyamatos felértékelése, dokumentálása elhanyagolt terület a kkv-knál. Ezt a hibát korrigálni kell, amilyen gyorsan csak lehet.

A „Befektetésajánló cégtulajdonosoknak!” című hibrid konferenciára várjuk azokat a kis- és középvállalati döntéshozókat, tulajdonosokat, akiknek a cége ki van téve a piaci, gazdasági kiszámíthatatlanságnak, s az elmúlt évek vagyonveszteségének folyamatát meg akarják állítani.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/mitol-lesz-ertekallo-a-cegvagyon/