Digitális iroda – 2024

Emeld az IT-büdzsét! Nagyon megéri!

2024. március 18. 18:01

PP Konferencia

Gyökeres változáson mennek keresztül az irodai munkahelyek. Elsődleges szempont lett a költségek csökkentése. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Digitális iroda – 2024. Emeld az IT-büdzsét! Nagyon megéri!” című hibrid konferenciájának előadói új megoldásokat mutatnak be az irodai működés olcsóbbá és hatékonyabbá tételében.

A gyökeres változásnak több oka van. Egy teljesen új igényű generáció érkezett a munkahelyekre, akiket máshogy kell kiszolgálni. A home office rendszer alapkövetelménnyé vált, tehát állandó tényezőként és nem ideiglenesen kell vele számolni. Többet kell a munkakörülményekre áldozni a nagy fluktuáció megakadályozása miatt.

A legnagyobb kihívás azonban a kiber- és adatbiztonság fenntartása!

A cégeknél a költségmegtakarításra törekvés lett az elsődleges. Többségük ezt az IT-büdzsé növelésével akarja rövid időn belül megoldani. 66 %-uk a szoftverfejlesztésben, az automatizálásban és a mesterséges intelligencia használatában látja a csodafegyvert!

2024 fókuszában az irodák erőteljesebb digitális alapokra helyezése áll a nem lehanyagolhatóan nagy költségmegtakarítási hatása miatt.

A „Digitális iroda – 2024” című konferenciára várunk minden kkv-döntéshozót, IT-vezetőt, képzési szakembert és fejlesztőt, hogy előadóink új gondolkodásmóddal és új megoldásokkal segíthessék törekvéseiket az irodai működés olcsóbbá és hatékonyabbá tételében.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: március 27.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/digitalis-iroda-2024-2/