ESG nélkül kivet az üzleti világ?

Válj felelős vállalattá!

2024. március 18. 17:59

PP Konferencia

Azt hiszed, a te céged még nem érintett az ESG-kötelezettségeknek megfelelésben? Csak a nagyon nagy vállalatoknak kell ezzel törődni? Óriási tévedés! Nagy cégek beszállítójaként, vagy annak ellátási láncában résztvevőként bizony az ESG és CSRD elvárások a te cégedre is kiterjednek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „ESG nélkül kivet az üzleti világ? Válj felelős vállalattá!” című hibrid konferenciájának előadói többek között megválaszolják, hogyan lehet megfelelni a szigorú környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási elvárásoknak és hogyan kell elkészíteni egy ESG-jelentést.

Ha ugyanis nem felelsz meg ezeknek az elvárásoknak, már most búcsút inthetsz a nagy megrendeléseknek. Vállalhatatlan, kockázatos lesz a céged a nagyobb vállalatok számára.

A tetejében a befektetők, hitelezők már a világon mindenütt elvárják, hogy ne csak pénzügyi, hanem a természeti, társadalmi tőkének is jó gondozója legyen a cég, amit a vállalat irányítása kiszolgál. Hátrébb sorolják, ha ezt nem látják bizonyítottnak.

Tehát fejlődni sem tudsz már saját értékelhető ESG-jelentés nélkül.

Nincs más út, mint minél hamarabb a fenntartható fejlődés érdekeinek figyelembevételével működés!

Hogyan lehet az ESG 3 pillérjét (természet, társadalom és irányítás) nem pénzügyi tényezőkként, de mégis megmérni? Lehet-e a szintén elmaradhatatlan Fenntarthatósági jelentésekből az ESG-t elkészíteni? Vannak-e már sztenderd elvárások? Mikor lesz egységes értékelési rendszer? Mikor lesznek egységesek a most még egyéni értékelési szempontok, hogy könnyebben elkészíthető és hitelesen értékelhető legyen egy cég fejlődése?

Ezekre a kérdésekre válaszolnak szakértő előadóink!

Várjuk a felelősségre érett kkv-tulajdonosokat, döntéshozókat, akik a profittermelést már a környezet, a társadalom érdekeivel összhangban szeretnék megvalósítani és ezért a vállalat irányítását is át szeretnék hangolni. Megértették, hogy a jövőben a piacon maradáshoz ez nélkülözhetetlen lépés!

Az „ESG nélkül kivet az üzleti világ?” című hibrid konferenciára várjuk azokat a kkv-tulajdonosokat és döntéshozókat, akik a profittermelést már a környezet, a társadalom érdekeivel összhangban szeretnék megvalósítani és ezért a vállalat irányítását is át szeretnék hangolni.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Earlybird utolsó napja: március 20.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/esg-nelkul-kivet-az-uzleti-vilag/