Német-Magyar Üzleti Fórum

Fókuszban Bajorország és Baden-Württemberg

2024. március 18. 18:04

PP Konferencia

Németország Európa legerősebb gazdasága. Magasan az 1. számú külkereskedelmi partnerünk. A magyar-német kereskedelmi kapcsolatokban a két legnagyobb tartomány, Bajoroszág és Baden-Württemberg összesen 55,3 %-kal részesedik. Jók ott a magyar kkv-k esélyei az üzletkötésekben. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Német-Magyar Üzleti Fórum. Fókuszban Bajorország és Baden-Württemberg.” című hibrid konferenciájának előadói elmondják, hogy milyen vállalkozástámogatási környezettel, mely iparágakból várják a magyarokat.

Németország gazdasága most gyengélkedik, de attól még a világ élmezőnyében van. Biztonságos, kiszámítható, erős vállalkozástámogatói környezete nagyon népszerű a magyar cégek körében.

A két legnagyobb tartomány: Bajorország és Baden-Württemberg nagyon szereti a magyarokat, akár beszállítóként, akár oda telepedve, akár kereskedelmi partnerként.

Milyen vállalkozástámogatási környezettel, mely iparágakból, szolgáltatói tevékenységekkel, innovatív szektorokból várják a magyarokat?

Miért menjenek ki az évente mintegy 180 német szakvásárra a magyar kereskedők, termelők és szolgáltatók?

Milyen ma a német fogyasztói piac? Mire van most igény, amiért érdemes a magyar kereskedőknek az igényes piacra fókuszálni?

A Német-Magyar Üzleti Fórumra várunk minden a német piacra lépéssel, illetve bővítéssel kacérkodó kkv-döntéshozót.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Jelentkezni lehet a plenáris Networking különprogramra is!

Earlybird utolsó napja: április 3.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/nemet-magyar-uzleti-forum-4/