Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 18. Konferenciája

KÖVETKEZŐ ÜTEM 2024

2024. március 26. 14:13

PP Konferencia

2024. május 15-17. – Thermal Hotel Visegrád superior****

A hagyományokhoz híven idén ismét megrendezzük három napos konferenciánkat, ahol az ország logisztikai-, beszerzési-, raktár-, és supply chain vezetői képviseltetik magukat.

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a logisztika iránt érdeklődők barátságos légkörben megvitathassák a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint kiváló lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

A 3 nap során résztvevőink professzionális szakmai előadásokon vehetnek részt, a logisztikai ágazatban méltón elismert szakemberektől. Az előadók között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek többek között, mint a Vodafone Magyarország Zrt., a Rossmann Magyarország Kft., az SSI Schäfer Systems International, a CoReLog Kft., az Allwin Informatika Kft., a Rail Cargo Logistics – Hungaria Kft., akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

Csatlakozzon hozzánk májusban, építsen kapcsolatokat és találkozzon olyan vezetőkkel, akik Önhöz hasonlóan nap, mint nap szembesülnek logisztikai kihívásokkal!

Több száz logisztikai vezető nem tévedhet! Ne maradjon le!

Időpont: 2024. május 15-17.

Helyszín: Thermal Hotel Visegrád superior****

Bővebb információ és jelentkezés: https://nagyvallalatilogisztika.hu

Tel.: +36-20-347-0329

E-mail: nlvklub@nlvklub.hu