Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2024

Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?

2024. április 8. 11:10

PP Konferencia

Mit hoz a 2024. év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra is sikereket produkálniuk? A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2024. Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?” című hibrid konferenciájának előadói május 9-én elmondják, hogyan lehet nehezített körülmények között is sikereket elérni. S  2024-ben is megtartani, és még új lendületet is adni cégeiknek.

2024 kihívásai: a mesterséges intelligencia beépítése az üzletmenetbe, a zöld átállás, az éghajlati tényezőkhöz alkalmazkodás és a bizonytalanság állandóvá válásának kezelése.

A gazdasági növekedés még várat magára. Németország, iparunk húzóereje gyengélkedik. Lassan indulnak az EU-s pénzek. De még mindig nagy a bizonytalanság az EU-val való viszonyban. Az energiaárakat még mindig nem a piaci árak határozzák meg.

Nehézségekből bőven lesz elég idén is. Gazdasági mutatóink szinte mindegyike a versenyképességi mezőny végére parancsolja az országot.

Sok vállalatvezető az ultra nehéz körülmények között is sikerre vezette a cégét. Van ennek valami köze ahhoz, hogy nagyon megszaporodtak a bizalmon alapuló üzleti közösségek, klubok? A sikeres kríziskezelések egymás közötti megosztása, a másik vezető jó tanácsára igény üzleti közösségek tömegét szüli. Ez ma az üzleti élet új divatja!

A kiszámíthatatlanság marad, az elapadt tartalékok feltöltése még messzi álom. A háborús helyzetek egyelőre sokasodnak és súlyosbodnak. De itt az ESG, a zöld gazdaságra átállási kötelezettség. Ez új lendületet, tisztább szemléletet hozhat.

Ilyen adottságok közepette kell 2024-ben megtartani és új lendületet adni cégeinknek. Beszéljük meg hogyan!

A networkingről se feledkezzünk meg! A konferencia remek alkalom vezetőtársak megismerésére, az üzleti kapcsolataink bővítésére.

A rendezők (BKIK és PP Konferenciaközpont) várják a kis-, közepes és nagyvállalatok ügyvezetőit, vezérigazgatóit, cégvezetőit döntéshozóit interaktív beszélgetésekre, véleménycserére.  Makrogazdasági rálátást adó elemzésekkel és sok-sok jó gyakorlattal, tapasztalatok átadásával készülnek.

„Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2024. Könnyebb vagy nehezebb lesz a pálya?” című hibrid konferenciáján személyesen Budapesten május 9-én, vagy másnaptól videófilmről 10 napon keresztül lehet részt venni.  

Csak a helyszínre jövők tudnak a Networking különprogramra feliratkozni.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/cegvezetok-csucstalalkozoja-2024/