Pénz, de honnan? 2024. Szeged.

Izgalmas pályázati szezon indult be 2024-ben!

2024. április 8. 10:17

PP Konferencia

Áprilistól érkeznek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrás jut a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. És megjelentek már a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásai. A Pénz, de honnan 24. éves roadshow-ja 2024-ben Szegeden indul el sok új kedvezményes, támogatott forrást hozva a Dél-Alföld kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

Áprilistól érkeznek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati kiírásai. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrás jut a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak. amit K+F-re, munkahely-megtartásra és -teremtésre, a modern technológiák beemelésére, a fenntartható gazdaság működtetésére és zöld energiák fejlesztésére használhatnak fel.

Végre elindultak az agrártámogatások a KAP 2900 milliárdos EU és hazai programjának keretében. Idén 11 program 69 pályázata nyílik meg a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari gazdák, vállalkozások számára. Folytatódnak a nagyon előnyös képzési pályázatok is. Itt nincs területi korlát. Budapesti vállalatok is indulhatnak.

Dübörög a nagy népszerűségnek örvendő Széchenyi Kártya Program Max. Megduplázták a mikrohitel keretét! A Napenergia Plusz program 65 %-os intenzitású vissza nem térítendő támogatással fut.

Jön végre a fejlesztéseket segítő pénz. Lesz mire költeni!

A pénzen túl annak hatékony elköltéséről, a vállalkozások vagyonának gyarapításáról, értékének megőrzéséről, a mesterséges intelligencia gyorsító és költségcsökkentő hatásáról is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-n.

A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 23 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2024.

Díjmentes roadshow-konferencia a Dél-Alföld Régió kkv-döntéshozóinak és agrárvállalkozóinak!

Megjött a várva várt pénzeső!

Április 23. Szeged. (Csak helyszínen!)

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2024-szeged/