Cseréld le a drágát!

Az energiafüggőség ellenszerei

2024. április 15. 15:39

PP Konferencia

Főszereplő lett a cégek életében az energia. Megtanultunk spórolni a villannyal, a benzinnel és a gázzal. A fejlesztési pénzeket pedig az elmúlt években épületek, gépek, berendezések és fűtési-hűtési rendszerek korszerűsítésére fordítottuk. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cseréld le a drágát! Az energiafüggőség ellenszerei.” című, május 16-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói számos megoldást mutatnak arra, hogyan spórolhatunk a legtöbbet az energián.

Nagyon erősen csökkenő villany, benzin és gázfogyasztást produkáltak a cégek a drasztikus drágulások miatt. A fejlesztési pénzeket pedig az elmúlt években épületek, gépek, berendezések és fűtési-hűtési rendszerek korszerűsítésére fordították.

Még jó pár évig prioritást fog élvezni a cégek stratégiájában a drága és környezetszennyező energiák lecserélése olcsó, és lehetőleg saját termelésűre, az energiapazarlás megfogására odafigyelés mellett.

Az üzleti szektor kínálati piaca is ráállt az új igényekre. Dömping várható az energiakiváltást, épületek korszerűsítését eredményező újabbnál újabb megoldásokból.

Az energiarendszerek korszerűsítéséhez, a technológiaváltáshoz azonban pénz kell. Lesz-e a közeljövőben erre sokkal több támogatott, kedvezményes forrás a kkv-k számára?

Mi éri meg jobban és kinek? Saját céges naperőmű, vagy a geotermikus energia, vagy a hőszivattyús megoldás? Új, korszerű, fenntartható energetikájú épületbe költözzünk vagy újítsuk fel a régit? Mennyit foghatunk a szigeteléssel, a nyílászárókkal, a szellőztetőkkel?

Hogyan spórolhatunk a legtöbbet az energián?

A „Cseréld le a drágát!” című hibrid konferencián ezekre a kérdésekre kapnak választ a kkv-döntéshozók. Az előadók stratégiai és gyakorlati szintű megoldásokkal várják a termelő, szolgáltató vállalatok, vállalkozások vezetőit, energetikai felelőseit és fejlesztési vezetőit, továbbá az építőipari, építőanyag-ipari, energetikai berendezéseket, technológiákat gyártó és forgalmazó cégeket, valamint az épületek és berendezések korszerűsítésével foglalkozókat és az energetikai tanácsadókat.

Várjuk a PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cseréld le a drágát! Az energiafüggőség ellenszerei.” című hibrid konferenciáján személyesen Budapesten május 16-án, vagy másnaptól videófilmről 10 napon keresztül.

Earlybird utolsó napja: május 1.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/csereld-le-a-dragat/