Pénz, de honnan? 2024. Budapest.

Megjött a várva várt pénzeső!

2024. május 22. 10:26

PP Konferencia

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak. Idén 450 milliárd forint 0 %-os hitelű pályázati forrásból válogathatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások. És sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A Pénz, de honnan? 2024 roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

Az agrártámogatások (KAP) elképesztő bősége egész évre előre megismerhető! Lehet előre készülni! Idén 11 program 69 pályázata nyílt és nyílik meg folyamatosan a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari gazdák, vállalkozások számára.

Folytatódnak a nagyon előnyös képzési pályázatok. Itt nincs területi korlát. Budapesti vállalatok is indulhatnak. Még van az elektromos autó támogatási keretből is bőven.

Dübörög a nagy népszerűségnek örvendő Széchenyi Kártya Program Max.

A pénzen túl annak hatékony elköltéséről, a vállalkozások vagyonának gyarapításáról, értékének megőrzéséről, a mesterséges intelligencia gyorsító és költségcsökkentő hatásáról is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-n.

A Pénz, de honnan? térítésmentes roadshow-konferencia most is, mint 23 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2024.

Megjött a várva várt pénzeső!

Díjmentes roadshow-konferencia a Közép-Magyarország Régió kkv-döntéshozóinak és agrárvállalkozóinak!

Csak regisztrálni kell!

Június 20. Budapest. (Csak helyszínen!)

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2024-budapest/