2022. 1. féléves videókonferenciáinak utólagos megtekintése

Pótoljuk be az elmulasztottat!

2022. június 21. - december 31.

Tematika nyomtatása

Annyi minden történt 2022 első félévében, ami miatt folyamatosan hozzá kellett igazítani  a PP Konferenciák mondanivalóját a sűrűn jövő krízisekhez. 17 darab  PP – BKIK hibrid konferenciát rögzítettünk videón, s megszerkesztve utólag is elérhetővé teszünk azok számára, akik lemaradtak róla, mert akkor még nem gondolták, hogy a tartalmuk hamarosan nagyon hasznossá fog válni. A krízisek ugyanis állandósultak, szaporodtak, ahelyett, hogy eltűntek volna az életünkből. A konferencia előadói a már nyilvánvalóvá vált globális és hazai szintű válságokat előre jelezték és megoldásokat is nyújtottak a krízisek hatásainak csökkentésére a hazai kkv-knak.

Érdemes visszanézni a tematikákat, szinopszisokat, s utólag is tanulni a páratlanul hasznos tartalomból.

Pótoljuk be az elmulasztottat!

Az első félév 17 konferenciája utólag videón megrendelhető!

A videókonferenciákat együtt, csomagban is megrendelheti! Úgy olcsóbb!

A jelszót több hónapig használhatja megtekintésre.

17 témában 17 konferencia, 220 szakmai előadás és beszélgetések.

P

2022 1. féléves konferenciák címe és tartalma, amelyekből válogatni lehet:

Értékesítési trendek – 2022 A gyorsabb és több tranzakció receptje

Szellemi tulajdon – A láthatatlan vagyon Tárjuk fel a legnagyobb kincsünket!

Csapatépítési trendek – 2022 Hogyan vezessünk nyerő hibrid csapatot?

Generációváltás a cégben Ne siessük el a stafétaváltást!

Social Media – 2022 Rövidebben, szórakoztatóbban, kreatívabban!

Biznisz az ingatlanban – 2022 Cégben legyen, ne magánvagyonban!

Webáruházi trendek – 2022 Vásárlóknak élményt, de gyorsan!

Digitális iroda tér nélkül Ügyviteli trendek – 2022

Munkaerő-piaci trendek – 2022 Hová tűntek a munkavállalók?

Helyezd biztonságba a cégvagyont! Készüljünk a háború okozta válságra is!

Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2022 Felkészülés az inflációra és a háború következményeire!

Befektetés Alsó-Ausztriában Osztrák piacra lépés egy karnyújtásnyi távolságra!

Energiahatékonyság újratervezve! Gyors válaszok a drasztikus áremelkedésekre

Üzleti kockázat csúcsra járatva! Biztonságkeresés a fenyegetettségben

Pénzt csak jó helyen! Váltsuk át befektetéseinket infláció-, háború és válságállóra?

Cégmarketing trendek – 2022 Felkészülés a sütik nélküli világra!

Itt a tartós stressz és a krízisek éve! Tanuljunk meg együtt élni vele!

P

Csomagos kategóriák és díjak


1 videókonferencia
14 000 Ft + áfa


2-5 videókonferencia : 13 500 Ft + áfa/ konferencia

6-9 videókonferencia : 13 000 Ft + áfa/ konferencia

10-13 videókonferencia : 12 500 Ft + áfa/ konferencia

14-17 videókonferencia : 12 000 Ft + áfa/ konferencia

 

Fontos!

– Csomagajánlatainkat a regisztrációs űrlapon a „Részvételi díjak” fül alatt lehet kiválasztani. A bonyolult rendelés miatt csak számlára történő fizetést fogadunk el. A kártyás fizetés lehetőségét levesszük az oldalról.

– Kérjük, hogy a regisztrációs űrlap „Megjegyzés” rovatában a kiválasztott konferenciák címét feltétlenül tüntesse fel. (Csak 17 konferencia kiválasztásakor nem kell!)

– A számla kiegyenlítése után a videók megtekintéséhez szükséges linket a regisztrációban megadott e-mail címre elküldjük. 

– A videók megtekintésére 4 hónap időintervallumot adunk.

– A videófilmek nem tölthetők le, de bármennyiszer kinyithatók.

Figyelem!

A konferenciák programja megtekinthető az alálinkeléseken. De ne ott regisztráljon, ha az alacsonyabb árakat érvényesíteni szeretné! Hanem itt:

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el a konferencia dátuma előtt 10 nappal. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.huemail címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el a konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.huemail címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu