Lemaradt 2023 tavasza leghasznosabb üzleti konferenciáiról?

16 PP – BKIK konferencia videón utólag megnézhető!

2023. június 15. - december 20.

Tematika nyomtatása

2023 1. félévében is rengeteg változás érte az üzleti szektort. Alkalmazkodásból, új tudások azonnali átvételéből idén is bőven kijutott a kkv-döntéshozóknak.  A PP Konferenciaközpont–BKIK konferenciái azonnal igazodtak a változó körülményekhez, a legfrissebb, naprakész információkat, tanácsokat közvetítették az előadók a helyszínen és a videón résztvevőknek. A naprakészségre volt a legnagyobb szükségük a közeljövő üzleti várakozásain, trendek előrelátásán, a jövőre időben felkészülésen kívül. 

Lemaradt 2023 tavasza leghasznosabb üzleti konferenciáiról?

16 PP – BKIK konferencia videón utólag megnézhető!

 

Több konferencia egyszerre választása esetén nagyobb kedvezmény!

A jelszót akár több hétig is használhatja a konferenciák megtekintésére.

16 téma, 16 konferencia, 220 szakmai előadás! Válasszon közülük!

 

2023 1. félévében is rengeteg változás érte az üzleti szektort. Alkalmazkodásból, új tudások azonnali átvételéből idén is bőven kijutott a kkv-döntéshozóknak.  A PP Konferenciaközpont -BKIK konferenciái azonnal igazodtak a változó körülményekhez, a legfrissebb, naprakész információkat, tanácsokat közvetítették az előadók a helyszínen és a videón résztvevőknek. A naprakészségre volt a legnagyobb szükségük a közeljövő üzleti várakozásain, trendek előrelátásán, a jövőre időben felkészülésen kívül. 

16 darab PP – BKIK konferenciát rögzítettünk videón, s megszerkesztve, kedvezményes csomagárakon elérhetővé tesszük utólag is. Tartalmuk még most is aktuális. Sokat lehet belőle meríteni a döntéshozatal során.

2023 1. féléves konferenciák, amelyekből válogatni lehet:

Értékesítési trendek – 2023
Szellemi tulajdon – Több mint vagyon!
Csapatépítési trendek – 2023
A sikeres generációváltás titka
Social Media – 2023
Biznisz az ingatlanban – 2023
Webáruházi trendek – 2023
Munkaerő kerestetik! – 2023
Okos logisztika
Helyezd biztonságba a cégvagyont!
Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2023
Német-Magyar Üzleti Találkozó
Profitot csak felelősen!
CHANGE is a CHANCE
Cégmarketing trendek – 2023
Stressz!

 

Csomagos kategóriák és kedvezményes díjak

1 videókonferencia eredeti ára17 500 Ft + áfa


1-3 videókonferencia rendelése esetén
14 000 Ft + áfa/ konferencia
4-5 videókonferencia rendelése esetén 13 500 Ft + áfa/ konferencia
6-7 videókonferencia rendelése esetén 13 000 Ft + áfa/ konferencia
8-10 videókonferencia rendelése esetén 12 500 Ft + áfa/ konferencia
11-13 videókonferencia rendelése esetén 11 000 Ft + áfa/ konferencia
14-16 videókonferencia rendelése esetén 10 000 Ft + áfa/ konferencia

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési és számlázási adatokat is.
3. A regisztrációt követően átutalásos vagy bankkártyás fizetésű távnyomtatásos számlát küldünk a regisztrációnál megadott email címre. Az átutalásos számlát 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel küldjük meg. Postai úton csak külön kérésre továbbítjuk.
4. Lemondást csak írásban (e-mailben) fogadunk el az első megrendelt konferencia dátuma előtt 10 nappal. A későbbiekben az egyes konferenciákat ki lehet cserélni másra, melyet írásban a konferencia@ppkonferencia.hu címen időben jelezni kell! A megrendelés alapján kiállított számla megfizetési kötelező, a részvételi díj kifizetése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen, akár helyszíni, akár élő videokonferencián csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen kifizették.
6. Felhívjuk továbbá figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
7. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.hu email címen jelezze ezen szándékát!
9. A kormány aktuális rendelkezései szerint, a konferenciákon való helyszíni részvétel korlátozásmentes.
10. A videóközvetítésre regisztráltak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra.
11. A helyszínre és távolról videóközvetítésre történő regisztráció írásban kérésre átcserélhető.

A csere a regisztrációkor érvényes díjak összegében rögzített. A különbséget meg kell téríteni. A catering átszámlázást tartalmazó számla helyett minden esetben új számlát állítunk ki.

A kombinált részvételi díjra átváltás esetében a változtatással kialakult új árról új számlát állítunk ki.

 

Lemondási feltételek

1.A regisztráció lemondását kizárólag írásban (emailben) fogadjuk el az első kiválasztott konferencia dátuma előtti 10. napig a konferencia@ppkonferencia.hu email címen. Ebben az esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük, illetve a számlát sztornózzuk.
2. Amennyiben a regisztrált résztvevő nem jelenik meg a helyszíni konferencián, illetve az élő videóközvetítést a konferencia napján (majd az azt követő 6 napon) nem tekintette meg a megkapott belépési kóddal, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, és a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni!
3. A helyszíni rendezvények kormányzati, központi tiltása esetén azonnal távoli részvételű videókonferenciára térünk rá. A konferenciát megtartjuk. A részvétel lemondását ez esetre hivatkozva nem tudjuk elfogadni.
Jegyátváltások helyszíntiltás esetén

Amennyiben a törvényi szabályok megtiltják a személyes részvételű rendezvények megtartását, a konferencia csak élő videóközvetítéssel valósul meg, melyről minden helyszínre regisztrálót a Rendező a megfelelő módon és időben tájékoztatja. A helyszínes jegyet váltottak időben jelszót kapnak az élő videóközvetítésbe bekapcsolódáshoz, s jogosultak a jelszót aznap és még 6 napig használni a videókonferencia megtekintésére, az előadókkal konzultációra. Ez esetben a díjkülönbözetet nem hárítjuk át a helyszínre regisztráltakra. Az átszámlázott szolgáltatási díjtételt tartalmazó számla helyett új, változatlan összegű számlát állítunk ki. A részvételi díj nem változik.
A kombinált részvételi díjasok esetében a távoli részvételi díjra vonatkozó díjtételek lépnek életbe, új számla kiállításával együtt. A részvételi díj csökken.

Változtatás joga

A PP Konferenciaközpont, mint szervező a hatályos rendeleteket figyelembe véve fenntartja magának a jogot arra, hogy változtathat a konferenciák műfaján. Hibrid (helyszínen és távolról videón választhatóan, vagy mindkettőt együtt választva), csak helyszíni, csak élő videós műfajt írhat ki konferenciánként különbözően is.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu