Címke: hotel lycium

ÜZLETI RENDEZVÉNYEK A HOTEL LYCIUM**** – BAN

2023. december 31. 12:36

A Hotel Lycium**** Debrecen – a város első üzleti szállodája – 2024-ben is szeretettel várja mind az üzleti, mind a szabadidős célból érkező vendégeket. A kiváló adottságokkal rendelkező négycsillagos belvárosi szálloda továbbra is a megszokott szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

ŐSZI RENDEZVÉNYSZEZON A HOTEL LYCIUM**** – BAN

2023. november 19. 15:24

Az őszi rendezvényszezonban felfrissülve, megújulva fogadja vendégeit a város első üzleti szállodája, a Hotel Lycium**** Debrecen. A kiváló adottságokkal rendelkező, négycsillagos belvárosi szálloda továbbra is a megszokott szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

ŐSZI RESTART – HOTEL LYCIUM**** DEBRECEN

2023. szeptember 13. 11:40

Szeptember 18-ától megújulva, felfrissülve fogad újból vendégeket a város első üzleti szállodája, a Hotel Lycium**** Debrecen. A kiváló adottságokkal rendelkező, négycsillagos belvárosi szálloda továbbra is a megszokott szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

A Hotel Lycium**** – Kölcsey Központ Debrecen megújulva várja az őszi üzleti és rendezvényszezont

2022. szeptember 16. 16:30

Az elmúlt hónapokban megújultak a szálloda belső terei, így most felfrissült dizájnnal várják a hamarosan induló őszi rendezvényszezont. Az üzleti utazók ezentúl is a jól megszokott szolgáltatói térben, viszont az eddigiektől sokkal komfortosabb környezetben intézhetik szakmai egyeztetéseiket.

Állandó partnereink