Pénz, de honnan roadshow részvételi feltételek

Részvételi feltételek

1. Az ingyenes (térítésmentes) részvételű rendezvényre való regisztráció semmiféle fizetési kötelezettséget nem von maga után. A konferencia megtekintésének jogát viszont előzetes regisztrációhoz kötjük. A regisztrációval nem rendelkezők részvételét a helyszínen visszautasíthatjuk.
2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott email címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési adatokat.
3. A helyszínen résztvevőknek frissítő italokat és aprósüteményt biztosítunk.
4. A rendezvényen távol maradás előzetes (írásbeli) bejelentése nem kötelező.
5. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyszíni rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet. Ezeket a kép- és hanganyagokat online felületeinken, a konferenciáról való tudósításban felhasználhatjuk.
6. A résztvevő személyét lehet módosítani a rendezvény előtti napig, ebben az esetben kérjük, hogy a konferencia@ppkonferencia.hu email címen jelezze ezen szándékát!
7. A PP Konferenciaközpont, mint rendezvényszervező fenntartja magának a jogot, hogy a kormányzati szabályozóváltozások, rendezvényekre vonatkozó tilalmak, természeti katasztrófák, háborús helyzet, kritikus infrastruktúrák meghibásodása esetén változtasson a konferenciák részvételi formáján. Helyszíni, személyes részvételű helyett akár aznap, akár egy későbbi időpontban távoli részvételű videókonferenciára térhet át. Erről minden helyszínre regisztrálót megfelelő módon (levélben) és időben tájékoztatjuk a megtekintésre használható jelszó kíséretében. A konferencia videófelvételét a konferencia napján és még 6 napig megtekintésre rendelkezésre bocsátjuk.

Érdeklődés, reklamáció, visszamondás: konferencia@ppkonferencia.hu

Állandó partnereink